Opis
Całkowicie naturalny swojski podpuszczkowy ser dojrzewający 4-6 tygodni. Dzięki dłuższemu okresowi dojrzewania sery mają niezwykle wyrazisty smak i aromat, a ich struktura staje się bardziej zwarta.
Sery doskonale nadają się do zapiekania, a zawarte w nich zioła i przyprawy idealnie podkreślą smak każdej potrawy.
Uwaga: na powierzchni serów znajduje się niejadalna powłoka serowarska, która chroni sery podczas leżakowania.
Ser zawdzięcza swoje walory smakowe jakości niepasteryzowanego mleka pochodzącego od krów karmionych w naturalny sposób.
Wybornie smakuje jako przekąska na desce z owocami, piklami bądź wędlinami z dziczyzny.
UWAGA! Przy zamówieniu kilku sztuk jednego produktu (po 200 g) wysyłamy całość w jednej paczce. Jeśli życzą sobie Państwo otrzymać każde 200 g w osobnej paczce prosimy o wskazanie tego w uwagach dla sprzedającego przy dokonaniu zakupu.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.