Leberka – pasztet po wielkopolsku – 80 g

6,81 

100% naturalny, bez konserwantów

Składniki: podgardle wieprzowe 60%, wątroba wieprzowa 25%, mięso wieprzowe 10%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny w tym seler, susz cebulowy, sól.
Konserwowane solą i solą peklową.

Dostawa: 2-7 dni

Opis

Bardzo delikatny, łatwo rozsmarowujący się aromatyczny produkt.
Wyborny smak zawdzięcza naturalnym przyprawom i dodatkowo sparzonej, a następnie spasteryzowanej wątróbce. Przygotowywany według receptury o długiej tradycji.
Produkt tylko pasteryzowany.
Leberka jest wpisana na listę Produktów Regionalnych i Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa.

Informacje dodatkowe

Waga bez opakowania:

80 g

Przechowywać w temp.:

2-6 C°

Producent:

Tradycyjne Jadło

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Leberka – pasztet po wielkopolsku – 80 g”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *