Leberka z mięsem – pasztet po wielkopolsku – 80 g

7,34 

Składniki: podgardle wieprzowe 40%, mięso wieprzowe 40%, wątroba wieprzowa 15%, pozostałe 5%: zioła i przyprawy naturalne, susz warzywny w tym seler, susz cebulowy, sól.
Konserwowane solą i solą peklową.

Dostawa: 2-7 dni

Opis

Idealny produkt dla zwolenników wiejskich pasztetów nie poddanych „udoskonaleniu”.
Zmielone mięso, delikatna wątróbka i garść przypraw – zmieszane i spasteryzowane według sprawdzonej receptury – sekret smaku tego produktu.
Leberka jest wpisana na listę Produktów Regionalnych i Tradycyjnych Ministerstwa Rolnictwa

Informacje dodatkowe

Waga bez opakowania:

80 g

Przechowywać w temp.:

2-6 C°

Producent:

Tradycyjne Jadło

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Leberka z mięsem – pasztet po wielkopolsku – 80 g”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *