Opis
Ser wędzony „Ślesiniak” to dojrzewający ser podpuszczkowy. Wędzimy go zgodnie z tradycją w dymie z drewna dębowego lub olchowego. Po kilku godzinach delikatnego wędzenia ser nabiera wyjątkowego smaku i rumianych kolorów. Okopcony naturalnym dymem będzie doskonałym uzupełnieniem wielu kulinarnych pomysłów.
Ser zawdzięcza swoje walory smakowe jakości niepasteryzowanego mleka pochodzącego od krów karmionych w naturalny sposób.
Wybornie smakuje jako przekąska na desce z owocami, piklami bądź wędlinami z dziczyzny.
UWAGA! Przy zamówieniu kilku sztuk jednego produktu (po 200 g) wysyłamy całość w jednej paczce. Jeśli życzą sobie Państwo otrzymać każde 200 g w osobnej paczce prosimy o wskazanie tego w uwagach dla sprzedającego przy dokonaniu zakupu.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.